Jelenleg számviteli szakügyintézői képzésre járok. Most kaptam meg egy ismerősömtől az Önök elérhetőségét. Teljesen fel vagyok dobva hiszen mindent egy helyen magtalálok, egész nap végig böngésztem mit hol találok, és első ránézésre tökéletesre sikeredett. Úgy gondolom, hogy jól használható lesz az odal a tanulmányaimhoz. Már több társamnak elküldtem az Önök címét.
Köszönöm és további jó munkát kívánok Önöknek!

Legmélyebb hálámat és köszönetemet szeretném ezúton kifejezni Önöknek, a pontos, naprakész és frappáns adózási információkért.
A friss információkra államvizsgára való felkészülés miatt van szükségem, amely adózási tételekben bővelkedik, ugyanakkor tankönyvünk már elavult (2004-es)!
Még egyszer szeretném megköszönni szorgos, alapos munkájukat és remélem mások is ugyanolyan nagy hasznát veszik az Önök munkájukat, mint én!
További sok sikert és jó munkát kívánok!

Záróvizsga előtt álló pénzügyi szakügyintéző vagyok és hatalmas segítség ez az oldal! Ezúton szeretném megköszönni, hogy létrehozta a Pénzügy Szigetet. Nem írtam még soha szerkesztőnek, hogy gratuláljak a honlapjához, de ez annyira meghökkentően jó, hogy most megteszem. Minden egy helyen, ami kell. Csak így tovább!

Először nem akartalak visszajelölni, mivel nem ismerlek, de belenéztem a honlapba, és hogy ott mennyi minden van! Te jó ég!
Többet megtudhat az ember innen, mint az APEH, vagy a Magyarország oldalakról!
Én már régen talultam ezeket a dolgokat, de mint vállalkozó jól jön és így legalább nem kell könyvelőt alkalmazni.

Köszi, a hitel fogalmára volt szükségem a jelenlegi tanfolyamomhoz, amelyet itt találtam meg. Valamikor tanultam, de már elfelejtettem. Köszönöm. Itt pillanatok műve az egész. Valóban jó és hasznos, a továbbiakban is a tanulásomhoz valószínű használni fogom.

Ezt az oldalt nagyon hasznosnak találom, mivel nagyon sok dolog lényegretörően van megfogalmazva.
Nagy hiányosságnak tartom azonban, hogy a törvények és az azokhoz kapcsolódó összesítések nincsenek frissítve rendszeresen. Pl. az SZJA-ban érvényesíthető számítógépvásárlásra vonatkozó max. 60 000 Ft kedvezményt már a 2007. évi adóbevallásban nem lehet érvényesíteni, mégis úgy szerepel az oldalon, mintha lehetne. Ezenkívül az Áfa-törvényt 2007. évben teljesen megváltoztatták. (Új áfa-törvényt alkottak.) Az Önök honlapján még a régi szerepel.
Ha az aktualizálási problémákat megoldják az egyik legjobb honlap lesz a pénzügy, adó, számvitel iránt érdeklődőknek, vagy a vizsgázóknak.

Szerkesztő: az említett problémákat azóta orvosoltuk: WebJogtár

Nagyon jó az oldal, külön dicséret a szerzőknek. BGF-es vagyok Ker. menedzsment szakon és közben közgázos is a PSZF-en. Két másoddiploma, tehát lehet azt mondani nagy-nagy hasznát veszem az oldalnak!
Minden jót és Kellemes Ünnepeket így utólag is!

Régóta kutattam a hálón, hogy hol találok egy olyan oldalt, ahol a pénzügyekkel kapcsolatosan tömören és érthetően bámilyen nemű kérdésemre választ kaphatok.
Úgy érzem, hogy a Pénzügy Sziget oldalon ezt megtaláltam. Sok hasznos tanácsot és információt merítettem a honlapról.

Nem kis munkája van annak aki egy ilyenre vállalkozik, hogy napra készen új, és friss információval lássa el a "nagy közönséget".
Mindenkinek nyugodt szívvel merem ajánlani az oldalt.

Azt kell mondjam, hogy az oldal felépítése, használhatósága, "sebessége"(!!!), design-ja ritka jól el van találva, és rettentően tetszik, hogy nagyon részletesen leírva meg lehet itt találni szinte mindent, amire akár egy laikus érdeklődőnek is szüksége lehet. És az egyik legjobb, hogy mindezt teljesen érthető nyelvezettel, felépítéssel kapjuk meg.
További sok sikert és munkát kívánok Önöknek!

Le vagyok nyűgözve ettől az oldaltól, mert olyan információkat találtam itt, nagyon egyszerűen közreadva, hogy csak csodálom és ámulok-bámulok!

Szeretném megköszönni a munkáját. Ma találtam rá a honlapjukra - egy számlatükör mintát kerestem, hogy megújítsam egyik ügyfelem számlatükrét.
Egy meglepően szép és logikus mintát találtam, amely segített rendezni a gondolataimat és az ügyfelem problémáját is.
Nagyon köszönöm a segítséget!